Murat Başoğlu’dan Şok İtiraflar Gözyaşlarına Boğuldu!

Murat Başoğlu’dan Şok İtiraflar Gözyaşlarına Boğuldu!

Murat Başoğlu’ndan Aylar Sonra  Şok İtiraflar

Murat Başoğlu öz yeğeni ile öpüştüğü iddia edilen görüntüler kamuoyunda şok etkisi yaratan ve Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hakkında hazırlanan iddianame Bodrum 4. Asliye Ceza Mahkemesi’nce kabul edilen sunucu Murat Başoğlu, uzun zaman sonra sessizliğini bozdu.  Bodrum’da teknede öpüşürken görüntülendiği kişi hakkında, “O kişi yeğenim değil” dedi.

Bize kumpas kurdular

Murat Başoğlu kendisine kumpas kurulduğunu iddia ediyor, “İnsanlar benim ölmemi istedi. Tabii ki çok pişmanım. Beni linç ediyorlar. Karım da çocuğum da terk etti. Biri bize kötülük yapıyor. Bunu başarmak için kumpas kurmuşlar. Bu sektörde hangi kötü şeyle adımı duymuşlar? Böyle bir olayla kimsenin karşısına hiçbir zaman çıkmak istemezdim” ifadelerini kullandı.

Sakal bıraktı ve kilo verdi

Murat Başoğlu’nun sakal bıraktığı ve bir hayli kilo verdiği gözlerden kaçmadı. Başoğlu röportaj sırasında sık sık gözyaşı döktü.

https://youtu.be/p9PhM2fippY

Başoğlu’nun, UçanKuş TV’den Anılcan Tanrıyar’ın sunduğu ‘Gece Kuşu’ programında yaptığı açıklamalar bu gece 23:15’te yayınlanacak.

Kaynak:Cadde

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ