2018 Saç Renkleri ve Modelleri İle Yeni Yıla Hazır Olun!

Hem doğal hemde enerjik bir görünüm sergilemek istiyorsanız en popüler ve en trend 2018 saç renkleri galerimize mutlaka göz atmalısınız. İşte 2018 trend saç renkleri…

2018 Saç Renkleri ve Modelleri İle Yeni Yıla Hazır Olun!

Hem doğal hemde enerjik bir görünüm sergilemek istiyorsanız en popüler ve en trend 2018 saç renkleri galerimize mutlaka göz atmalısınız.
Bronde:  Kahve ile sarının arasında, yumuşaklığın rengi. Enerjik ve rahat bir görünüm için ideal. Doğal sarı tonları kahverengi ile birleştiğinde ortaya oldukça şık gir görünüm çıkıyor. Saçlarınızın canlı görünmesini istiyorsanız bu rengi kesinlikle denemelisiniz.

Canlı Siyah: Siyah saç, taşınması en zor saçlardan biri. Ve her mevsim popüler olan nadir saçlardan. Bu sonbaharda da kullanıp güzel kalmaya devam edebilirsiniz. Ayrıca siyah saçı kullanmakta zorlananlar aralara atacakları sıcak kestane balyajlarla daha yumuşak bir görünüme kavuşabilirler.

Karamel Balyaj: 2018 saç renkleri ile karamelin doğal ve sıcak tonuyla yakalayacağınız yumuşak geçiş saç renginizi tazeleyerek yüzünüzü çerçeveleyecek. Hem yapay görünmeyecek hem de güzel kalacaksınız.

Sarı saç tonlarının birçoğu daha gösterişli olsa da sadece birkaç tonu daha doğala yakındır. İşte sarı bej saç rengi de doğal sarı tonlarından biri. Makyajsız da harika görünebileceğiniz bu renk saçlarınıza ışıltı ve parlaklık kazandırır.

Kızıl Saç Renkleri: Hüzünlü, dökülen yaprakları anımsatan bu saç rengi sizce de sonbahar için ideal değil mi? İster içinde biraz sarılık olsun ister açık kızıl isterseniz de biraz kırmızıyla harmanlanmış metalik bir bitiş. Hepsinde şık görüneceksiniz.

Kestane Saç Renkleri: Saçınız hem koyu olsun istiyor hem de kendinize siyahı yakıştırmıyorsanız bu saç rengi tam size göre. Tarçın kestaneyle saçlarınıza hareketlilik geldiğini göreceksiniz.

Soğuk, cesur ve çekici… Beyaz platin, sonbahara en çok yakışan renk.

Diğer Saç Modelleri Galerimize Buradan Ulaşabilirsiniz

İşte 2018’in en trend Saç Renkleri…

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ