2023 Kış Modasının En Popüler Sokak Kombinleri

2023 Kış Modasının En Popüler Sokak Kombinleri

Kışın uzun yürüyüşler, arkadaşlarınızla sıcak bir kahve içmek ve sevdiklerinizle keyifli anlar geçirmek için kış kombinleri hazırlarken, en sevdiğiniz kalın hırka, kaşmir kazak ve yünlü bir mont olmadan kışlık kombin olmaz. Kazaklar sizi serin aylarda ekstra sıcak ve rahat hale getirebileceği bir sır değil. Peki kızlar, sevdikleri kışlık kıyafetleriyle nasıl daha çekici hale getirebilirler?

Mavi Kot Pantolon Siyah Bluz Kırmızı Mont Kombini

Kışın seksi görünemeyeceğini kim söylüyor? Bunu başarmanın en iyi yolu, belden bir kemerli trençkot giymektir. Sonuçta, kapalı bir trençkotla ilgili olarak insanları altında ne olduğunu merak ettiren bir şey var. Ardından kıyafeti rugan veya yılan derisi diz üstü çizmelerle tamamlayın. Dizüstü çizmelerden ve mini siyah elbiseden daha seksi bir şey olamaz.

Siyah Pantolon Kahverengi Kazak Kombini

Kalın bir kazak her kombin için iyi gelirken, mutlaka kaban ve bomber montlar kışlık kıyafet kombileri için olmazsa olmazların en baş sırasında yer almaktadır.

Aslında bir kazak ve kabanla da çözüme ulaşan kombinlerde farklı katmanlarda bir anda belirebiliyor. Ne giysem konusu, daha ne giysem boyutuna ulaşarak soğuk havanın karşısında dik durmakla taçlanıyor.

Bu taç sokak modası trendlerini 2023 yılı ile sınıflandırıyor ve popüler olan her şey üzerimize geçiyor. Kazak, ceket, kaban, çorap, çizme, elbise, pijama derken abartılı stiller kış sokak modasında içimizi ürpertiyor.

Mavi Kot Pantolon Siyah Transparan Gömlek Kombini

Katmanlı kombin önerileri kış aylarının adeta savunması. Kışlık kombinler denildiğinde sıkı, kalın ve olabildiğince katmandan oluşan karman çorman bir stil aklınıza gelmesin hemen. Daha yalın, sade ve olabildiğince şık alternatiflerde üretebilirsiniz.

Örneğin bir takım elbisenin üzerine kabanınızı giyip, katmanlı ama tek parça rahatlığını aratmayan bir kombin oraya çıkarabilirsiniz. İnce bir ceket üzerine ince bir kaban ya da.

Üstüne üslük bir de kalın kalın sarmalanmış bir atkıyla tüm soğuk havaya göğüs gerilebilir mesela. Tüm bunların yanında da renk kombinasyonu da tamamsa, her şey zaten tamamdır…

Crop modası kış mevsiminde sadece kazak ve trikolarla değerlendirilmiyor. Konu sokağın ritmine enerji katıyor ve deri ceket modelleri adeta çekmiş gibi bir görnüme kavuşuyor. Kısa deri ceketler en iyi 70’ler modası yüksek bel pantolon modelleri ile değerlendiriliyor.

En Güzel Sonbahar Kış Modası Kombin Önerileri

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ