Kalın Kaş Modelleri İle Kaşlarınızı Ön Plana Çıkartın

Bu sene de kalın kaşlar moda. Kaşlarınızı ön plana çıkartmak istiyorsanız, İşte sizin için hazırladığımız 2017’nin kalın kaş modelleri ile kaşlarınızı odak noktası haline getirebilirsiniz…

Kalın Kaş Modelleri İle Kaşlarınızı Ön Plana Çıkartın

Bu sene kalın kaş modelleri moda. Kaşlarınızı ön plana çıkartmak  istiyorsanız, İşte sizin için hazırladığımız kalın kaş modelleri ile kaşlarınızı odak noktası haline getirebilirsiniz… Kaşlarımız yüz ifademizi çok etkiliyor. Son yılların trendleri kalın, belirgin ve güzel kaşlar.

Kaş şekilleri yüz ifadenize etki eden en önemli ayrıntıdır. Kaşınızdan kopan tek bir telin, bile yüz ifadenizde ne kadar büyük bir değişikliğe sebep olduğunu biliyor musunuz? Bir de yanlış şekil verilmiş ve ya yüz şeklinize uygun olmayan bir kaşa sahip olduğunuzu düşünün.

İşte son yılların değişmeyen modası kalın kaşlara sahip olmanız için öneriler…

Doğuştan kalın kaşlarınız varsa ne mutlu size! Eğer yoksa da sorun değil, pratik bilgilerle istediğiniz kaşlara kavuşabilirsiniz.

2020 İçin Kalın Belirgin ve Güzel Kaş Modelleri

Kaşlarımız yüz ifademizi çok etkiliyor. Son yılların trendleri kalın, belirgin ve güzel kaşlar. Doğuştan kalın kaşlarınız varsa ne mutlu size! Eğer yoksa da sorun değil, pratik bilgilerle istediğiniz kaşlara kavuşabilirsiniz.

2020 İçin Kalın Belirgin ve Güzel Kaş Modelleri

Kaşlarınız yüz ifadeniz için oldukça önemli. Bu nedenle yüz şeklinize uygun kaşlarınız olmalı. Ancak yüz şeklinize uygun kaş modelini seçerken son yılların modasını da unutmamalısınız. Son yıllarda moda olan kalın kaşlara sahip olmak istiyorsanız biraz uğraşmanız gerekecek.

2020 İçin Kalın Belirgin ve Güzel Kaş Modelleri

Şekillendirin
İster bir kuaföre gidin ister kendi işinizi kendiniz halledin ama en önemlisi kaşlarınızın yüz şeklinize uygun olup olmadığına dikkat edin. Herkesin kendine has bir kaş şekli var ve aslında sadece fazlalıkları alarak yüz şeklinize en uygun modeli belirleyebilirsiniz. Fazla inceltilmiş kaşlar hem doğal olmayan bir görünüm yaratabilir hem de yüzünüze yanlış bir ifade katabilir.

2020 İçin Kalın Belirgin ve Güzel Kaş Modelleri

Kapatıcı kullanın
Kaşlarınızı bir kaş kalemi, kaş farı veya kaş jeli kullanarak şekillendirdikten sonra şeklin dışında kalan tüylere bile dokunmamalısınız. Bunun yerine şeklin dışında kalan tüylerin üzerine kapatıcı bir ürün sürmeyi deneyin. Böylece kaşlarınızı daha belirgin hale de getirmiş olacaksınız.

2020 İçin Kalın Belirgin ve Güzel Kaş Modelleri

Kaşlarınızı sabitleyin
Daha önce de söylediğimiz gibi, kaşlarınızı uzatırken dağınık bir görüntünün ortaya çıkması normal. Bu dağınık kaşlardan kurtulmanın en etkili yolu da bir kaş jeli kullanmak. Ancak kaş jelini uyguladıktan sonra bir kaş fırçasıyla üstünden geçerek parlak görüntüden kurtulmayı unutmayın.

2020 İçin Kalın Belirgin ve Güzel Kaş Modelleri

Aydınlatın
Daha bakımlı ve dikkat çekici bir ifadeye sahip olmak istiyorsanız kaşlarınızı aydınlatmayı unutmayın. Kaşlarınızın hemen altına süreceğiniz beyaz ya da açık krem renginde bir far, size daha taze bir görünüm sağlarken gözlerinizi de daha büyük gösterir. Kaşlarınızın daha kalkık görünmesini sağlayan bu ipucu, çok daha genç görünmenize de neden olur.

2020 İçin Kalın Belirgin ve Güzel Kaş Modelleri

Serum ya da vitamin kullanın
Kaşlarınızın çok daha hızlı ve sağlıklı büyümesi için kullanabileceğiniz birçok serum var. Bu serumlardan birini destekleyici olarak kullanabileceğiniz gibi, yaygın olarak saçlar için de kullanılan bir vitamin olan biotin’i de tercih edebilirsiniz.

2020 İçin Kalın Belirgin ve Güzel Kaş Modelleri

Düzeltin
Şekillendirme ve doldurma işlemleri bittikten sonra, sıra bu şekli sabitlemeye geldi. Kaşlarınızı tarayacağınız bir kaş fırçası, tüylerin şekillerini korumasına yardımcı olur. Eğer işinizi sağlama almak ve uzun süre düzgün görüneceklerinden emin olmak istiyorsanız kaş maskaralarını tercih edebilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ